MIÉRT VEGYEN KARÁCSONYRA BIO SZALONCUKROT?
E felvezető gondolatok jutottak eszembe, amikor az idei bio szaloncukrot megkóstolhattam:
- Bizonyos tanúsító rendszerek szabályozzák a forgalomba hozható élelmiszerek elkészítési folyamatait, összetevőikben használható anyagokat (ISO, HACCP, stb.). Mégis kerülhetnek bele kifogásolható alapanyagok, sőt a technológia is sokszor sérülhet, a higiéniai és egyéb követelmények be nem tartása miatt. MEGBÍZHATUNK-E bármelyik gyártó termékében? (a TV-Híradók néha megbotránkoztató képsorokat mutatnak be).
- Élelmiszerbiztonsági szempontból véleményem szerint, a BIO TANÚSÍTÁSSAL rendelkező, és ezen többlet szabályozással előállított élelmiszerek előnyösebbek.
Kis kutatást végeztem. Kerestem másik bio szaloncukrot, hogy megkóstoljam, és összehasonlítsam a DrGanolife bio ganodermás szaloncukorral. NEM találtam. Vélhetően egyedülálló bio szaloncukor a magyar piacon.
Ha felmerül az igény, hogy legyen Karácsonyra olyan minőségű szaloncukor a Fa mellé, ami egészségesebb, nem tartalmaz mesterséges színezékeket, ízfokozókat, tartósítókat, bio minősített, az a DrGanolife bio ganodermás szaloncukor lehet, a fülöpjakabi biogazdaságból, Gyöngyösi Sándortól.
KARÁCSONY 2015
azon alkalmak egyike, amikor jobban fókuszálunk magunkra és szeretteinkre,
ilyenkor rendszerint az emésztőrendszerünket és szervezetünket túlterheljük, nem figyelünk oda, majd jönnek a problémák
enyhítsünk helyzetünkön legalább azzal, hogy már az alapanyagok és termékek megvásárlásakor az egészségesebbet választjuk
nos, a szaloncukor helyett nyilván BIO szaloncukor, pontosabban:
MINŐSÉGI BIO GANODERMÁS SZALONCUKOR
és a túlterhelt emésztőrendszer is támogatva lesz
KARÁCSONYKOR 2016-BAN IS SZÁMÍTHAT RÁNK!